Szolgáltatások

Rendezvénytechnika

Átfogó tapasztalatunk, kiváló technikai eszközeink és munkatársaink szakmai felkészültsége garantálja a professzionális színpadtechnikai kivitelezést. Sajtótájékoztatók, konferenciák, termékbemutatók, céges és családi rendezvények, koncertek, partyk és minden rendezvény, amit elképzelsz bel- és kültéren. Kreatív technikai csapatunk segít a rendezvények technikai tervezésében és végig kíséri azokat a gondolattól a megvalósításig.

Színháztechnika

Színházi előadások világítás- és látványtervezésén túl az előadások teljeskörű lebonyolítását is ránk bízhatod. Szakértő csapatunkra mindenben számíthatsz. Színházat varázsolunk bármilyen helyszínre legyen az egy régi ipari épület, vagy egy rét a semmi közepén. Szolgáltatásunk keretében lebonyolító személyzetet is biztosítunk helyszíneknek és utazó előadásokhoz egyaránt.

Színpadtechnikai rendszerek telepítése

Színpad- és rendezvénytechnikai rendszereket tervezünk, telepítünk és üzemeltetünk. A legváltozatosabb igényeknek megfelelve szerelünk fel technikai eszközökkel kávézókat, éttermeket, előadó- és rendezvénytermeket, színháztermeket, szórakozóhelyeket és üzleteket. Helyszíni egyeztetéseket tartunk és a megrendelő számára is érthető terveket készítünk. Tevékenységünk magában foglalja az eszközök értékesítését, beszerelését és a helyi személyzet betanítását is. Hang-, fény- és vetítéstechnikában is számíthatsz ránk.